Video: Melvin Manhoef laat zien dat fans vuurwerk kunnen verwachten! Nieuws
Nieuws

Video: Melvin Manhoef laat zien dat fans vuurwerk kunnen verwachten!

Video: Melvin Manhoef laat zien dat fans vuurwerk kunnen verwachten!

Dat Melvin Manhoef geen watje is maar een keiharde vechter staat buiten kijf!

Als op 29 Oktober Melvin Manhoef en Remy Bonjasky tegenover elkaar staan in het sportcentrum Almere, zal er vuurwerk te verwachten zijn. Althans dat belooft Manhoef zijn fans, en dat geloven wij meteen. Op Facebook plaatste hij een trainings video die niets aan de verbeelding overlaat.

Melvin Manhoef is van plan de daad bij het woord te voegen

"29 Oktober mijn avond, de fans kunnen vuurwerk verwachten ik geef nog een keer alles wat ik heb, verliezen is geen optie", aldus Melvin Manhoef. De afgelopen dagen is er veel te doen geweest over het aankomend duel. Een spannende pers conferentie, met een wel zeer aparte staredown sessie, en enkele uitspraken van beide vechters die tot de verbeelding spreken.

De echte helden van weleer

Zowel Manhoef als Bonjasky stammen uit de goede oude Nederlandse kickboks tijd zoals je veel fans hoort zeggen, en dat is ook zo. Geen vergane glorie maar gewoon talent wat in het verleden garant stond voor spectaculaire gevechten in de ring. En op 29 Oktober doen zij dat nog eens haarfijn over!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws