Mellony Geugjes verliest van Eva Dourthe op EBD3 Nieuws
Nieuws

Mellony Geugjes verliest van Eva Dourthe op EBD3

Mellony Geugjes verliest van Eva Dourthe op EBD3

Terwijl UFC London plaatsvond vocht men in Belgie ook een rondje MMA uit.

Op het European Breakdown toernooi stond Mellony Geugjes (Mike’s Gym) tegenover Eva Dourthe uit Frankrijk. De derde editie van EBD3 vond plaats in de Mons Arena, Hainaut in Belgie.

Mellony Geugjes verliest van Eva Dourthe op EBD3

Dourthe bang voor het staande gevecht

Als snel werd duidelijk dat Dourthe beducht was op het staand gevecht en wilde zij het gevecht keer op keer naar de grond brengen. Met de judo achtergrond van Dourthe een logische stap echter lukte het Geugjes constant uit de greep van van Dourthe te ontsnappen. Geugjes had zich terdege op het gevecht voorbereid met BJJ training.

Een aantal rake stoten en trappen

In de tweede ronde gaf Geugjes aan dat zij last had van haar linkeroog, op wat leek te komen door een duim of vinger van Dourthe. De ringarts keek deze vlug na en gaf Geugjes vrij om door te vechten. Zichtbaar zat van de constante pogingen van Dourthe om het gevecht naar de grond te brengen deelde Geugjes een aantal rake stoten en trappen uit, en leek Dourthe even op de vlucht te willen slaan, de kooi belette dat echter en zij werd gered door de bel.

Beslissende derde ronde

De derde ronde liet weer een actieve Geugjes zien die constant vooruit bleef vechten, echter zat de schrik er goed in bij Dourthe die ten koste van alles het staande gevecht weer wilde ontwijken. Het ging weer richting het canvas, ook lukte het Geugjes weer te ontsnappen. De partij werd uiteindelijk toegewezen aan Dourthe in wat een nipte overwinning leek.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws