Mellony Geugjes treft Belgische tegenstander tijdens SHC XIV titelgevecht Nieuws
Nieuws

Mellony Geugjes treft Belgische tegenstander tijdens SHC XIV titelgevecht

Mellony Geugjes treft Belgische tegenstander tijdens SHC XIV titelgevecht

Mellony Geugjes treft Belgische tegenstander tijdens SHC XIV titelgevecht

Meerdere titel gevechten tijdens SHC XIV

Niet alleen Geugjes zal voor de titel strijden tijdens het SHC XIV toernooi maar er zullen nog eens vier andere titel gevechten plaatsvinden. De Belgische tegenstander van Geugjes maakt haar debuut tijdens het evenement bij de SHC organisatie. Zij heeft een record van vier eerste ongeslagen partijen, en vocht ook bij TKO uit Canada. Zij stond in België al eens tegenover Bryony Tyrell maar deze partij wist zij niet te winnen. Of Geugjes een maatje te groot is voor de Belgische zullen wij gaan zien in oktober.

Geugjes heeft haar zinnen op de UFC gezet

Eerder interviewden wij Mellony en vroegen haar naar haar ambities in de UFC. Zij stak het niet onder stoelen of banken dat dit haar uiteindelijke doel is. Dat zij nu traint bij Team Alpha zal deze kans zeker kunnen vergroten. Als het Geugjes lukt om Griet Eeckhout te verslaan zal zij een titel toevoegen aan haar verzameling. Eerder in maart stond zij nog tegenover Eva Dourthe op EBD3 waarvan zij helaas verloor door een unanieme beslissing. Zal het haar lukken tijdens SHC XIV de titel te bemachtigen?

Bron: MMA DNA

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws