Meer dan 100 UFC Gyms de aankomende 10 jaar in Europa gelanceerd! Nieuws
Nieuws

Meer dan 100 UFC Gyms de aankomende 10 jaar in Europa gelanceerd!

Meer dan 100 UFC Gyms de aankomende 10 jaar in Europa gelanceerd!

Ierland krijgt ten minste één UFC Gym, Engeland meerdere!

Op een persconferentie in Londen afgelopen donderdag, werd aangekondigd dat er meer dan 100 UFC Gyms zullen worden geopend in Ierland en Engeland gedurende de aankomende 10 jaar. Dit komt na de ondertekening van een decennium lange samenwerking met TD Lifestyle, die de sportscholen zal exploiteren.

Meer dan 100 UFC Gyms de aankomende 10 jaar in Europa gelanceerd!

Uitgebreid pallet aan lessen

Voormalig UFC middengewicht Michael Bisping was een van de leden van het panel die de aankondiging deed. 'The Count' informeerde in aanwezigheid van de pers enkele van de lessen die beschikbaar zullen zijn voor leden van de nieuwe UFC Gyms. Kickboks-lessen, cardio-kickbokslessen, boksklassen, jiu-jitsu, MMA en traditionele fitnesslessen zoals Daily Ultimate Traning, yoga, spinning, TRX, Zumba en Pilates.

Nederland op de lijst met UFC Gyms

Sinds de lancering in 2009 heeft UFC Gym meer dan 150 locaties in de Verenigde Staten, Australië, het Midden-Oosten en Azië geopend, nu volgen Ierland en Engeland. Of Nederland ook een aantal UFC gyms zal openen is nog onbekend, navraag bij de UFC leverde verder weining informatie op. Aangezien MMA in Nederland erg aan populariteit gewonnen heeft de afgelopen jaren is het niet ondenkbaar dat er UFC Gyms geopend zullen worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws