Max Holloway en Brian Ortega treffen elkaar tijdens UFC 226 Nieuws
Nieuws

Max Holloway en Brian Ortega treffen elkaar tijdens UFC 226

Max Holloway en Brian Ortega treffen elkaar tijdens UFC 226

Max Holloway en Brian Ortega treffen elkaar tijdens UFC 226

Eerder werd gemeld dat er een gevecht in de maak was tussen de twee vechters.

Holloway verdedigde de vedergewicht titel tegen Jose Aldo op UFC 218, en wist te winnen via TKO (stoten) in de derde ronde. Ortega vocht zijn laatste partij tegen Frankie Edgar en schakelde hem uit in de vierde minuut van de eerste ronde. Voor zijn inzet verdiende Ortega de prestatie van de nacht award op UFC 222.

Buitensporig gewichtsprobleem

Holloway had gevraagd om te vechten op UFC 226 nadat hij onlangs een korte termijn gevecht voor de lichtgewicht titel tegen Khabib Nurmagomedov had aanvaard. Echter gooide de Athletic Commission van de staat New York roet in het eten, door hem medisch niet geschikt te vinden om te vechten, na een buitensporig gewicht afname probleem.

Vechten voor UFC goud

Na deze kans gemist te hebben, richtte Holloway snel zijn aandacht op UFC 226, omdat hij op zoek was naar de tweede opeenvolgende verdediging van zijn vedergewicht titel na het verslaan van voormalig kampioen Jose Aldo afgelopen december. Wat Ortega betreft, de ongeslagen submissie specialist heeft overwinningen op Frankie Edgar en Cub Swanson om zichzelf nu in de positie te zetten, om voor de titel te strijden en zijn eerste kans krijgt om te vechten voor UFC goud.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws