🎥 Marokkaanse vechtmachine slaat rivaal onderuit ondanks helse pijn Nieuws
Nieuws

🎥 Marokkaanse vechtmachine slaat rivaal onderuit ondanks helse pijn

🎥 Marokkaanse vechtmachine slaat rivaal onderuit ondanks helse pijn

Salah-eddine Bariane, de Marokkaanse topkickbokser, toonde ontembare vechtlust en doorzettingsvermogen door zijn tegenstander Sibsaen te verslaan ondanks een zware blessure tijdens Thai Fight afgelopen weekend.

Het gevecht leek al vroeg in het voordeel van Sibsaen te kantelen toen hij een trap naar de lever van Bariane blokkeerde met zijn knie.

De impact was duidelijk zichtbaar, met Bariane die gebukt ging van de pijn. Sibsaen zag zijn kans schoon en deelde een harde trap uit op het geblesseerde scheenbeen van de Marokkaan, waardoor Bariane naar het canvas ging.

Intense pijn 

Ondanks de intense pijn en zichtbare handicap, weigerde Bariane op te geven. Hinkend op één been kreeg hij acht tellen van de scheidsrechter om te herstellen. Met onverzettelijke wil zette Bariane de aanval voort en landde hij een vernietigende linker hoekstoot die Sibsaen naar de grond stuurde.

🎥 Marokkaanse vechtmachine slaat rivaal onderuit ondanks helse pijn

Sibsaen, die taaier bleek dan verwacht, herpakte zich en ging terug in de strijd. De vastberadenheid van Bariane was niet te stoppen. Na een serie krachtige stoten ging Sibsaen opnieuw neer, ditmaal voorgoed. De scheidsrechter stopte de wedstrijd en Bariane werd uitgeroepen tot winnaar.

De overwinning van Bariane was een ware demonstratie van vechtlust en doorzettingsvermogen. Ondanks de pijn en tegenslag overwon hij zijn tegenstander en bewees hij zich een waardig tegenstander in de traditionele Thai Fight-stijl, die wordt uitgevochten zonder bokshandschoenen en met touw om de vuisten gewikkeld.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws