Manny Pacquiao maakt comeback tegen Lucas Matthysse Nieuws
Nieuws

Manny Pacquiao maakt comeback tegen Lucas Matthysse

Manny Pacquiao maakt comeback tegen Lucas Matthysse

De legendarische Manny Pacquiao maakt zijn comeback tegen Lucas Matthysse in Maleisië

Na de afwijzing van de kans om in april met Mike Alvardo de ring in te gaan, onthulde de 39-jarige Manny Pacquiao dat hij in mei of juni naar de ring terug zal keren. Pacquiao vertelde ABS-CBN televisie: "Zeker is dat het Maleisië is waar we zullen vechten. " Zo niet dan mei, of komende juni, misschien derde week juni, dus de voorbereiding zal niet in strijd zijn met mijn werk als politicus." Op de vraag waarom hij heeft gekozen om daar te vechten, zei hij: "Omdat de mensen in Maleisië een beroep op ons deden om daar ook eens te vechten."

Manny Pacquiao maakt comeback tegen Lucas Matthysse

Verplichtingen als senator op de Filippijnen

De Filippijnse linkshandige bokser wil terugkomen van een nederlaag na verslagen te zijn door ex-schoolleraar Jeff Horn door een unaniem besluit vorig jaar. Na het verliezen van zijn titel aan de Australiër heeft hij een record met 59 overwinningen, zeven verliezen en twee gelijkspel partijen. Pacquiao stemde ermee in om Jeff Horn in november 2017 opnieuw in de ring te ontmoeten, maar dit ging niet door vanwege zijn verplichtingen als senator op de Filippijnen. Hij kan het nu gaan opnemen tegen Matthysse, 35, die sinds januari 2018 de WBA-weltergewichtstitel in bezit heeft.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws