Manager Anthony Joshua had geheime ontmoeting met team Alexander Povetkin Nieuws
Nieuws

Manager Anthony Joshua had geheime ontmoeting met team Alexander Povetkin

Manager Anthony Joshua had geheime ontmoeting met team Alexander Povetkin

Manager Anthony Joshua had geheime ontmoeting met team Alexander Povetkin

Geheime meeting Hearn met manager van Povetkin

Povetkin is momenteel de op een na favoriete keuze om tegen Joshua te vechten en is vervolgens als verplichte uitdager voor de WBA-wereldtitel aangesteld, nadat hij in maart met een gewelddadige overwinning op David Price imponeerde. De 38-jarige Rus, is twee keer geschorst vanwege falende testen op doping, Povetkin is 34-1 in zijn 35 professionele carrière, met zijn enige verlies in 2013 tegen Wladimir Klitschko. Een glimlachende Hearn uploadde gistermiddag een foto van hemzelf, samen met Povetkin's promotor Ryabinskiy en zijn vertegenwoordiger Vadim Kornilov, en beweerde dat hij een 'goede ontmoeting' met het stel had gehad.

De aard van de bijeenkomst is momenteel nog onduidelijk

Maar gezien de positieve aard van de gesprekken met het team van Deontay Wilder in de afgelopen weken, is het waarschijnlijk dat Hearn een deal aan het maken is zodat Povetkin opzij zal stappen om Joshua een kans te geven op de onbetwiste titel. Hearn heeft ook eerder toegegeven dat Joshua Povetkin mogelijk als volgende tegenstander zou treffen, als onderhandelingen met het team van Wilder niet in de nabije toekomst kunnen worden voltooid.

Veel tegenstanders voor Povetkin

Britse zwaargewichten Dillian Whyte en Hughie Fury hebben beiden voorgesteld open te staan voor veteraan Povetkin als hij zonder een tegenstander zal zijn, waarbij Fury's trainer zelfs suggereert dat ze naar Rusland zouden reizen voor de wedstrijd. Hearn's ontmoeting met Ryabinskiy komt slechts enkele dagen na de baanbrekende aankondiging van een nieuwe $ 1 miljard (£ 739 miljoen) deal met de Amerikaanse streaminggigant DAZN om de aanwezigheid van Matchroom in de VS uit te breiden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws