Home / Nieuws / Mairbek Taisumov versus Evan Dunham op UFC 223 afgelast

Mairbek Taisumov versus Evan Dunham op UFC 223 afgelast

Mairbek Taisumov is verwijderd van de UFC 223 fightcard wegens visum problemen

Mairbek Taisumov zal moeten wachten op een nieuwe kaart om weer in actie te kunnen komen, want de Russische lichtgewicht is uit zijn komende partij op UFC 223 tegen Evan Dunham teruggetrokken. Taisumov heeft al heel lang moeite om een ​​visum voor reizen naar de Verenigde Staten uit Rusland te krijgen, wat de reden is dat hij nooit in de VS tijdens een UFC toernooi in de kooi heeft gestaan. Deze keer wezen alle tekenen erop dat Taisumov werd goedgekeurd voor het verkrijgen van een visum. Dit is ook de reden dat hij werd geboekt voor een gevecht bij UFC 223 in Brooklyn tegen Dunham.

Mairbek Taisumov versus Evan Dunham op UFC 223 afgelast

Geen tijd voor visum aanvraag

Helaas lukte het niet op tijd om Taisumov door de visum aanvraag te krijgen ,met als gevolg dat hij zich nu moet terugtrekken van het evenement. Het goede nieuws voor Taisumov is dat de hoop nog steeds groot is dat hij uiteindelijk zal worden goedgekeurd voor zijn visum om naar de VS te reizen, dat zou mooi zijn want dan kan hij zijn vijf vechten win reeks voort zetten.

Wel vechten op UFC 224

In de tussentijd hoopt Taisumov dat men op tijd een nieuwe tegenstander voor hem zal vinden, op 12 mei vindt in Brazilië UFC 224 plaats waar hij graag wil vechten. Dit moet geen probleem zijn want de visum toewijzing is daar minder streng dan die voor de US. Waarom het steeds niet lukt om een visum te verkrijgen voor de US is niet duidelijk.

Bekijk ook

MMA organisatie PFL voegt extra gewichtklasse toe aan haar competitie

MMA organisatie PFL voegt extra gewichtklasse toe aan haar competitie

Het gebeurt niet vaak dat een vechtsport organisatie een gewichtsklasse extra toevoegt. De Professional Fighters ...