Video: Luis Tavares tegen Andony op Fight Night Part II Nieuws
Nieuws

Video: Luis Tavares tegen Andony op Fight Night Part II

Video: Luis Tavares tegen Andony op Fight Night Part II

Morgen 4 November vindt keert Fight Night Part II terug naar de Alphense Rijnstreekhal

Het was nog even spannend want pas afgelopen maandag kwam er groen licht. Het was namelijk wachten op de gemeente Alphen om de officiële vergunning uit geven voor het Alphense vechtsportevenement Fight Night Part II. En dit keer wordt het een heel speciaal gala, met een wel heel speciaal gevecht.

Speciaal gevecht voor aandacht vechtsporters met een beperking

Er zal een speciaal gevecht zijn tussen Enfusion zwaargewicht wereldkampioen Luis Tavares en Andony, en aangezien Andony een beperking heeft en men met dit gevecht de aandacht wil vragen voor sporters met een beperking, maken wij hier graag even lawaai voor. Samira El idrissi bekend vlogster, die ook op onze site te zien is met haar vlogs, zelf meervoudig wereldkampioen Tae Kwon do, legt samen met Luis Tavares in onderstaande video uit wat er te gebeuren staat.

Twee wereldtitel gevechten

Op Fight Night Part II zijn ook een aantal wereldtitel gevechten. Het wereldtitelgevecht (A-klasse) tussen Mika Tahitu (Mikes Gym) tegen Talib Ad-daraz (Victory Gym) is de publieks trekker op het programma. Daarnaast vecht de Alphense Ivar Bok (Kassem Gym) om de jeugdwereldtitel (-45 kilo) tegen Sifeddine Wahb (Fightclub 070). Wil je deze gevechten zien, en Andony ondersteunen kom dan naar de Rijnstreekhal.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws