Live kijken naar David Haye vs Tony Bellew via internet stream! Nieuws
Nieuws

Live kijken naar David Haye vs Tony Bellew via internet stream!

Live kijken naar David Haye vs Tony Bellew via internet stream!

Live kijken naar David Haye vs Tony Bellew via internet stream!

Hoe laat begint Bellew vs Haye 2 in het Nederland?

De uitzending van de gevechtskaart begint om 19:00 Nederlandse tijd. Er wordt aangenomen dat de belangrijkste partij die tussen Haye en Bellew zal plaatsvinden om 22.00 uur. Nederlandse kijkers kunnen het gevecht live bekijken op Sky Sports Box Office (internet) Engeland. Iedereen buiten Engeland kan een VPN gebruiken om zich in het Verenigd Koninkrijk voor te doen om deze optie te streamen.

Wat is een VPN?

Het staat voor 'virtual private networking', wat een populaire internetbeveiligingsmethode is. Dit laatste omvat technologieën die een beveiligingslaag willen toevoegen aan zowel private als publieke netwerken. Deze omvatten breedband- en internet-hotspots. VPN is ook vaak een oplossing om een internet beveiliging te omzeilen, zoals een livestream of sportwedstrijd die alleen vanuit een bepaald land bekeken kan worden, zoals Haye vs Bellew die vanuit Engeland wordt gestreamd. Als je geen VPN netwerk hebt thuis kun je bepaalde webbrowsers zoals "OPERA" gebruiken waar je vaak een landen keuze kunt doen voor anoniem surfen op het internet, maar ook andere browsers bevatten deze functie.

Het gebruiken van een VPN geeft geen recht op inbreuk op het auteursrecht

Hoewel we ons ervan bewust zijn dat VPN's kunnen worden gebruikt om uw locatie naar een ander land te vervalsen en zo geo-beperkingen te overwinnen, is hun primaire doel u online beveiliging en privacy te bieden. Let wel er zijn sites die gratis streams aanbieden daar kunnen vaak virussen achter zitten, als een aanbieding te mooi klinkt om een gratis bokswedstrijd via stream te kijken, wees dan voorzichtig met het klikken op zo'n link. Beter googled u eerst of deze veilig is.

Wilt u weten waar u de bokswedstrijd tussen Haye en Bellew kunt kijken klik dan hier!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws