Kickbokser Naomi Miss Pitbull, bijt van zich af, ik zal sterker terug komen! Nieuws
Nieuws

Kickbokser Naomi Miss Pitbull, bijt van zich af, ik zal sterker terug komen!

Kickbokser Naomi Miss Pitbull, bijt van zich af, ik zal sterker terug komen!

Al kan je voor geen focking meter vechten maar verkoop je 10 tafels en 100 kaarten ben je ineens een van de beste vechters!

Een bericht op Social media trok de aandacht van een van onze vaste bezoekers die ons tipte over kickbokser Naomi Miss Pitbull die flink van zich afbijt! Op haar social media staat te lezen; "Zoals vele van jullie weten heb ik de afgelopen tijd niet stilgezeten qua vechten en trainingen, ik heb goede partijen gevochten en sterkte tegenstanders tegenover me gehad. Ik kijk ook uit naar de 2 partijen die gepland staan 25 maart tegen Ruby Mesu en 12 mei waar veel naar uitkijken tegen Georgina van der Linden."

Partij in China heb ik ook doodziek gevochten

"Afgelopen tijd is voor mij best heftig geweest zowel prive als op sportgebied, mijn afgelopen partij in China heb ik ook doodziek gevochten, tot aan de dag van de weging heb ik aan de antibiotica gezeten. En naar onze mening ook de partij gewonnen.... Maar ja zoals ik altijd zeg een vechter heeft een verhaal en een verliezer een excuus. Dus voor mij een wijze les en had meer mijn best moeten doen."

Ik ben serieus bezig met mijn sport en ik laat hier ook veel voor

"Nu weten we allemaal wel dat het hier in Nederland maar om 1 ding draait, al kan je voor geen focking meter vechten maar verkoop je 10 tafels en 100 kaarten ben je ineens een van de beste vechters en word je overal gevraagd." "Ik ben serieus bezig met mijn sport en ik laat hier ook veel voor, ik ben bereid om tegenover iedereen te staan, ik vind het alleen schandalig als je een A klasser bent en je elke keer huilt dat je partijen niet door gaan, en je uiteindelijk precies hetzelfde doet." Mevrouw Georgina of beter genaamd Lady killer, je weet precies wat ik bedoel en we komen elkaar zeker nog wel tegen.

Ik zal sterker terug komen

Ik ben normaal hier niet van, maar ik moet dit even kwijt, om praatjes de wereld uit te helpen." "Graag wil ik wel Global Fights bedanken en in het bijzonder Hans Massing, ik krijg een nieuwe tegenstander, een Dame die tegenover Georgina heeft gestaan en heeft gewonnen "Tamara fallon". Dit zal een titelgevecht worden. Dit belooft een spektakel, ik zal sterker terug komen." Dus wil jij hier bij zijn? kaarten en tafels zijn bij mij verkrijgbaar."

Miss Pitbull

Kickbokser Naomi Miss Pitbull, bijt van zich af, ik zal sterker terug komen!
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws