Home / Nieuws / Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor oog in oog in New York

Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor oog in oog in New York

Donderdag 20 september aanstaande is het dan zover,  Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor zullen dan oog in oog komen te staan op de persconferentie voor UFC229, waar zij elkaar zullen treffen in de kooi later dit najaar.

Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor oog in oog in New York

Dichtbij

Tot nu toe is het erg stil geweest van de zijde van beide vechters maar is de promoten machine om UFC langzaam op gang aan het komen. Het gevecht tussen Nurmagomedov en McGregor is minder dan een maand verwijderd en de promotiepitch voor de mega-kaart in de T-Mobile Arena in Las Vegas begint vanaf week vanaf donderdag 20 september, met de persconferentie in Radio City Music Hall in New York City.

Live kijken

UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov, voormalig UFC lichtgewicht en vedergewicht kampioen Conor McGregor, en UFC president Dana White zullen aanwezig zijn voor het evenement, dat gepland is voor 5 pm E.T. (23:00 uur NL tijd). Het evenement online zal worden gestreamd, via de UFC kanalen op Youtube.

McGregor (21-3) keert voor de eerste keer sinds november 2016 terug naar de kooi. Nurmagomedov (26-0) vecht voor de eerste keer sinds het verslaan van Eddie Alvarez.

Bekijk ook

MMA organisatie PFL voegt extra gewichtklasse toe aan haar competitie

MMA organisatie PFL voegt extra gewichtklasse toe aan haar competitie

Het gebeurt niet vaak dat een vechtsport organisatie een gewichtsklasse extra toevoegt. De Professional Fighters ...