Karl Moore bereidt zich bij Kops Gym voor op Cage Warriors 92 Nieuws
Nieuws

Karl Moore bereidt zich bij Kops Gym voor op Cage Warriors 92

Karl Moore bereidt zich bij Kops Gym voor op Cage Warriors 92

Karl Moore uit Noord-Ierland (8-1) heeft al een Cage Warriors-titel maar wil er nog een

De heersende Cage Warriors-kampioen in lichtgewicht is op jacht naar de vacante zwaargewicht-titel van de promotie wanneer hij met Mauro Cerilli wordt geconfronteerd tijdens het Cage Warriors 92 evenement wat gehouden wordt op zaterdag 24 maart bij Indigo at the O2, London. Deze partij was vorig jaar al gepland om plaats te vinden maar is verplaatst wegens een blessure van Moore.

Karl Moore bereidt zich bij Kops Gym voor op Cage Warriors 92

Interesse van de UFC en Connor McGregor als voorbeeld

"Karl Moore heeft een enorme kans om onze eerste wereldkampioen in twee gewicht klassen te worden sinds Conor McGregor," verklaarde Cage Warriors President Graham Boylan. "En als hij op 25 november in Antwerpen succesvol is, dan weet ik zeker dat veel mensen, waaronder de UFC hem heel nauw zullen blijven volgen. Dat was destijds de boodschap, echter ging de partij niet door.

Moore bij Kops Gym aan de gang om zeker te zijn van de winst

Dat Moore kiest voor Kops Gym is niet zo gek, immers trainen daar meerdere kampioenen, en maakte bijvoorbeeld Gegard Mousasi een goede eerste indruk tijdens zijn debuut van vorig jaar bij de Bellator organisatie, mede door de trainingen bij Kops Gym wat wel een instituut genoemd mag worden met een wereldwijde reputatie en waar wij als Nederlanders wel erg trots op mogen zijn.

Moore heeft een zware test voor hem. Cerilli is taai en in goede vorm

McGregor hield uiteraard de lichtgewicht en vedergewicht-titels van Cage Warriors. Hij migreerde naar de UFC en hield diezelfde titels vast in 's werelds beste MMA-promotie. Moore heeft momenteel een winnende reeks van drie gevechten, waaronder een vijfronde beslissing op Josh Moore tijdens het Cage Warriors 81-evenement in maart, waar hij de vacante lichte zwaargewicht titel inpikte. Moore is een perfecte 4-0 in vier optredens voor de Europese promotie. Ondertussen maakt Cerilli zijn promotiedebuut op basis van een winnende reeks van drie gevechten die hij verdiend heeft tijdens zijn competitie in zijn geboorteland Italië. Twee van deze overwinningen kwamen via TKO.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws