Ismael Lazaar komt niet door doping test, partij tegen Luis Tavares afgelast Nieuws
Nieuws

Ismael Lazaar komt niet door doping test, partij tegen Luis Tavares afgelast

Ismael Lazaar komt niet door doping test, partij tegen Luis Tavares afgelast

Een grote teleurstelling voor de Enfusion fans de partij van Ismael Lazaar tegen luis Tavares gaat niet door

Afgelopen nacht broeide het van de geruchten dat Ismael Lazaar niet door de doping controle van Enfusion heen zou zijn gekomen. Op Twitter verschenen berichten van o.a. Kris Dekker hierover en de website MMA DNA bracht ook het nieuws naar buiten dat Lazaar doping zou hebben gebruikt. Dit zet een flinke domper op het event van Enfusion van zaterdag aanstaande, aangezien de strijd tussen Lazaar (die ooit tegen Rico Verhoeven in de ring stond) en Tavares een dikke headliner was op het 5th Anniversary gala van Enfusion.

Ismael Lazaar komt niet door doping test, partij tegen Luis Tavares afgelast

Middel niet bekend

Op welk middel Lazaar betrapt is, is niet bekend gemaakt, ook is er nog geen officiële aankondiging geweest van Enfusion zelf, echter zou deze wel snel kunnen volgen. Er zal nog nader onderzocht worden wat en welk middel de oorzaak is van deze uitsluiting van Lazaar. Het komt wel vaker voor dat middelen op een zwarte lijst staan, maar net zo goed in een hoestdrank kunnen zitten. Even afwachten dus wat de uitkomst zal zijn, dus een beschuldigende vinger aan het adres van Lazaar is vroeg dag.

Te korte tijd om een vervanger te vinden en de verdere gevolgen voor Lazaar

Dat een vervanger op zeer korte termijn te vinden is lijkt een onmogelijke taak. Bovendien krijgt men dan vaak situaties dat niet voldoende getrainde tegenstanders de ring in gaan. Overigens staat Lazaar gepland te vechten tegen Fatih Ulusoy op Enfusion Live #63 in Abu Dhabi op 9 maart. Wat de gevolgen voor deze partij zullen zijn is ook nog onbekend, als er een schorsing volgt zal deze naar alle waarschijnlijkheid ook niet doorgaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws