Ismael Lazaar in beroep tegen jarenlange schorsing: Dit slaat nergens op! Nieuws
Nieuws

Ismael Lazaar in beroep tegen jarenlange schorsing: Dit slaat nergens op!

Ismael Lazaar in beroep tegen jarenlange schorsing: Dit slaat nergens op!

Lazaar laat het er niet bij zitten hij gaat dan ook in beroep tegen jarenlange schorsing!

Dat Ismael Lazaar een jarenlange schorsing opliep wegens een doping overtreding tijdens zijn partij tegen GLORY Wereldkampioen Rico Verhoeven is de afgelopen dagen breed uitgemeten in de pers. Echter laat hij het er niet bij zitten en gaat in beroep door de uitspraak van het ISR.

Ismael Lazaar in beroep tegen jarenlange schorsing: Dit slaat nergens op!
Foto: GLORY

Het is zwaar overdreven 4 jaar is te lang

"De advocaat van de Tilburgse kickbokser is druk bezig. ,,Dit slaat nergens op. Ik weet niet wat er allemaal gaande is. Het is zwaar overdreven", zegt Lazaar in het AD van vandaag. De uitspraak van de tuchtcommissie van het Instituut Sportrechtspraak (ISR) kwam als een complete verrassing voor Lazaar. Deze wil hem vier jaar schorsen vanwege het gebruik van anabole steroïden, het gebruik kwam naar boven doordat GLORY de zaak aanhangig maakte bij het ISR.

Misschien heeft het met mijn medicijngebruik te maken maar het klopt niet

Lazaar claimt dat het wellicht aan medicijn gebruik ligt dat de overtreding naar boven komt. Veel meer wil Lazaar niet loslaten over de constatering van de overtreding, Lazaar traint bij Siam Gym in Valkenswaard. Ook is hij bang dat zijn carrière nu kapot gemaakt wordt want hij leeft van de sport, en 4 jaar niet mogen vechten is killing voor een vechter. Lazaar snapt dan ook niet waarom hij zo zwaar gestraft wordt. "Ze kunnen beter naar andere vechters dan naar mij kijken", zegt Lazaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws