Isis Verbeek bestolen van winst in Japan, krijgt kans op titel gevecht! Nieuws
Nieuws

Isis Verbeek bestolen van winst in Japan, krijgt kans op titel gevecht!

Isis Verbeek bestolen van winst in Japan, krijgt kans op titel gevecht!

Isis Verbeek bestolen van winst in Japan, krijgt kans op titel gevecht!

Verbeek domineerde en verloor ten onrechte

"Even een verslag over de Japan trip van Isis Verbeek, na 3 rondes te domineren en een shoot aan haar tegenstander te geven wat als exstra punt geldt, werd de winst aan de Japanse tegenstander gegeven tot onze verbazing. Echter na een half uur toen Isis al alles uit had, kwam de promotor naar ons toe om zich te verontschuldigen, en zei dat de jury een grote fout had gemaakt dat Isis de winnaar eingelijk was. Maar helaas was het te laat om haar weer in het tournooi te laten mee draaien." Aldus Michael Babb op Facebook.

Als goedmaker een kans op de titel

"Dus super klote voor Isis die hier keihard voor had getraind. Als troost bieden ze Isis in september een titel shot aan tegen de winnares van het toernooi. Wat ik wel moet toegeven met een dubbel gevoel, dat zowel de grootste baas, de trainer van haar tegenstander en de promoter wel 10 x sorry hebben gezegd. Dus wel een klote gevoel, die gerechtigd is opgelost. Ush," vervolgt Babb.

Nederlandse vechters wel vaker bestolen van de winst in het buitenland

Er bereiken onze redactie wel vaker berichten van Nederlandse vechters die ten onrechte verloren hebben in het buitenland, en tot onze verbazing zitten daar best bekende namen bij. Navraag leert dat men dit maar voor lief neemt en als leer moment ziet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws