Hughie Fury verslaat Sam Sexton door knock-out en pakt zwaargewicht titel Nieuws
Nieuws

Hughie Fury verslaat Sam Sexton door knock-out en pakt zwaargewicht titel

Hughie Fury verslaat Sam Sexton door knock-out en pakt zwaargewicht titel

Hughie Fury verslaat Sam Sexton door knock-out en pakt zwaargewicht titel

Alle eer gaat naar Peter Fury

Slechts 23 jaar en met het bewijs van zijn overwinning is het moeilijk om het oneens te zijn met de uitslag. Zijn prestatie vanavond was uitzonderlijk en hij heeft echte kracht getoond, zei Peter Fury. Hughie Fury zei na zijn indrukwekkende overwinning: "Alle eer gaat naar deze man [Peter Fury]."

Partij gedragen aan zijn vader

"Ik heb alles gedaan wat hij vanavond zei. Deze strijd is opgedragen aan mijn vader. "Ik wist dat Sam Sexton alles zou geven, want dit was zijn laatste kans. Ik was zo ontspannen dat ik in slaap kon vallen. "Ik had vertrouwen. Mijn lichaam is zoveel sterker geworden. Ik heb aan mijn rechterhand techniek gewerkt vanaf Kerstmis. Het was een masterclass in het boksen.

Trainingspartner van Rico Verhoeven

"Ik droom ervan om een wereldkampioen te zijn. Wie ook die titels heeft, ik kom eraan. Hoewel ik verloor tegen Parker, kom ik eraan. Ik ben klaar om te vechten. " Overigens trainde Fury de afgelopen weken ook met GLORY Kickboks wereldkampioen Rico Verhoeven die vaak te vinden is in de gym van Peter Fury.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws