Hoe verdedig je jezelf tegen meerdere aanvallers? Nieuws
Nieuws

Hoe verdedig je jezelf tegen meerdere aanvallers?

Hoe verdedig je jezelf tegen meerdere aanvallers?

Hoe vecht je tegen meerdere aanvallers in een straatgevecht

Als het gaat om vechtkunsten en zelfverdediging, is het onderwerp van verdediging tegen meerdere aanvallers misschien een van de meest gediscussieerd. Hoewel we gezien hebben dat Bruce Lee meerdere tegenstanders op het scherm vernietigt, had hij het voordeel dat er maar een keer tegelijkertijd werd aangevallen ... en dat het een film was.

Hoe kun je de schade beperken?

Dus als je jezelf bevindt in een situatie waar een bende op zoek is naar problemen en je niet makkelijk hebt, wat kan je doen om schade aan jezelf of je geliefden te beperken?

In deze uitleg van Master Wong-technieken gaat de kleurrijke Wing Chun-master door middel van een aantal technieken laten zien hoe je tegen een groepsaanval het beste te verdedigen.

Tijdens de les gaat Master Wong in over hoe hij zijn afstand handhaaft, snelle manieren om een ​​aanvaller aan te pakken en een aanvaller als een menselijk schild te gebruiken.

Bekijk de volledige videoclip hieronder.

Wie is Master Wong?

Master Wong kwam oorspronkelijk naar Engeland op tienjarige leeftijd als vluchteling uit Vietnam. Hij begon met vechtkunsten als gevolg van pesterijen op school. Sifu Wong is snel begonnen met vechtsport vaardigheden eigen te maken en heeft 5 jaar in Hongkong en het vasteland van China gereisd om in zijn vroege jaren twintig bij verschillende Chinese meesters te studeren.

Het trainen in een breed scala van vechtsporten heeft Sifu Wong een basis en vaardigheidsniveau zelden gezien in de vechtsportwereld gegeven. Het stelt hem ook in staat om een ​​zeer uitgebreid onderwijsprogramma te bieden voor een groot aantal studenten met verschillende eisen. Dit leidde uiteindelijk tot de opening van de Master Wong Academy op Charles Street in Ipswich, die een van de handvol full-time trainingscentra in de regio werd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws