Hesdy Gerges: "Doping gebruik Ismael Lazaar niet zo'n slimme zet" Nieuws
Nieuws

Hesdy Gerges: "Doping gebruik Ismael Lazaar niet zo'n slimme zet"

Hesdy Gerges: "Doping gebruik Ismael Lazaar niet zo'n slimme zet"

Bij Vechtersbazen werd de dopingaffaire rondom Ismael Lazaar uitvoerig besproken

In het wekelijkse Podcast programma van Vechtersbazen was dit keer een van de hot topics het recentelijk naar buiten gebrachte nieuws dat Ismael Lazaar een schorsing van vier jaar heeft gekregen voor een doping overtreding. Ook werd er gesproken over de Vechtsport Autoriteit en was Peter Kwint aangeschoven, die hierbij betrokken is en tweede kamerlid is voor de SP.

Als je vier jaar niets kan doen, dan kom je nooit meer terug op je niveau

Een van de tafel gasten tijdens het programma was o.a. Hesdy Gerges die recentelijk nog in de ring stond tegen Badr Hari in Ahoy. Hesdy werd gevraagd wat hij over de zaak Lazaar dacht. “Is wel een beetje einde carrière denk ik dan, als je vier jaar niets kan doen, dan kom je nooit meer terug op je niveau denk ik”, zegt Gerges.

Niet een hele slimme zet van Lazaar

Tijdens de open discussie werd de stelling naar voren gebracht waarom je als vechter zo’n risico zou nemen om doping te gebruiken? Want als er toch getest wordt komt het altijd uit. “Het is niet zo een hele slimme zet van hem, en dat is nog zacht uitgedrukt”, vervolgd Gerges. De overige gasten waren het roerend met elkaar eens dat een straf van vier jaar gewoon einde oefening is. Het was weer een interessante aflevering van Vechtersbazen, zo werd er door Peter Kwint uitleg gedaan over het beleid van de Vechtsport Autoriteit wil je de hele aflevering zien, bekijk dan onderstaande video!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws