GLORY 59 Murthel Groenhart: Mohammed Jaraya maakt geen schijn van kans! Nieuws
Nieuws

GLORY 59 Murthel Groenhart: Mohammed Jaraya maakt geen schijn van kans!

GLORY 59 Murthel Groenhart: Mohammed Jaraya maakt geen schijn van kans!

GLORY 59 Murthel Groenhart: Mohammed Jaraya maakt geen schijn van kans!

Niet vechten

"Als ik net van lichtgewicht was gekomen en dit was pas mijn tweede gevecht in het weltergewicht, zou ik niet met mij willen vechten", zegt de voormalige weltergewicht-kampioen bij GLORY, Murthel Groenhart in een interview op de GLORY-website. Hiermee doelend op zijn tegenstander op zaterdag 29 september aanstaande, Mohammed Jaraya.

"Hij zag er niet geweldig uit in zijn eerste gevecht tegen weltergewicht, hij zag eruit alsof hij te veel lichaam vet had. Maar wanneer mensen met me vechten, zorgen ze ervoor dat ze op hun best zijn, dus misschien heeft hij wat van het baby vet verloren,” vervolgt hij.

Kansen

Maar hoe liggen de kansen van Jaraya tegen Groenhart? Van Jaraya weten wij dat deze verrassend uit de hoek kan komen, en hongerig is om zijn stempel te drukken binnen GLORY. Afkomstig van Enfusion waar hij een schorsing meemaakte, en lange tijd niet in Nederland mocht vechten, zal ook hij zijn beste willen geven.

Echter weten de fans van Groenhart dat deze vecht via een strategie, een tactische aanpak heeft in een gevecht en zijn kansen benut wanneer deze zich voordoen. Bovendien draait Groenhart al enige tijd mee binnen GLORY, en kent de klappen van de zweep als geen ander.

Titel gevecht

"Als ik dit gevecht win, wil ik meteen een kans op de titel. Als het aan mij lag, zou ik tegen Harut Grigorian vechten, ik zou graag de titel van hem terugpakken, maar als Cedric Doumbe de titel van hem wint [bij Glorie 60] dan geen probleem, ik kan het in plaats daarvan van hem afnemen. ” Aldus Groenhart.

GLORY 59 AMSTERDAM vindt plaats op zaterdag 29 september in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Zwaargewicht kampioen Rico Verhoeven verdedigt in het hoofd event zijn titel tegen Guto Inocente.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws