Home / Nieuws / GLORY 58 Chicago verplaatst: Rematch tussen Jahfarr Wilnis en Benny Adegbuyi

GLORY 58 Chicago verplaatst: Rematch tussen Jahfarr Wilnis en Benny Adegbuyi

GLORY heeft vandaag aangekondigd dat GLORY 58 Chicago één dag eerder zal plaatsvinden dan eerder gepland. Oorspronkelijk gepland voor zaterdag 15 september, in het Sears Center Arena in Hoffman Estates zullen nu op vrijdag 14 september GLORY 58 Chicago, GLORY 58 SuperFight Series en de GLORY 58-prelims plaatsvinden.

GLORY 58 Chicago verplaatst: Rematch tussen Jahfarr Wilnis en Benny Adegbuyi

Titanenstrijd tussen Adegbuyi en Wilnis

De nummer 1-gerangschikte Benjamin “Mister Gentleman” Adegbuyi (30-5, 18 KO) heeft drie keer gevochten en gewonnen in de omgeving van Chicago sinds hij bij GLORY kwam, waaronder een overwinning op GLORY 50 Chicago in februari. Op vrijdag 14 september keert Adegbuyi terug naar de ring om te vechten tegen Jahfarr Wilnis (31-9-1, 8 KO), die nummer 5 is na zijn indrukwekkende overwinning op Jamal Ben Saddik tijdens GLORY 53 Lille in mei. De strijd tussen Adegbuyi en Wilnis belooft een waar spektakel te worden, daar beide vechters op zoek zijn naar revanche.

Lang verwachte rematch

Adegbuyi en Wilnis gingen in 2015 drie rondes op GLORY 24 Denver, resulterend in een Fight of the Year-nominatie en een split decision-overwinning voor Adegbuyi. Na hun fel betwiste eerste gevecht, zullen beide vechters op zoek zijn om hun stempel op deze herkansing te drukken.

Bekijk ook

Anthony Joshua ziet Francis Ngannou als mogelijke tegenstander in MMA

Anthony Joshua slaat Alexander Povetkin knock-out en behoudt zwaargewicht titels

Na twee langzamere openingsrondes, vond Joshua zijn ritme in het gevecht. En het was een ...