GLORY 55 New York live op TV kijken: Yousri Belgaroui vs Alex Pereira Nieuws
Nieuws

GLORY 55 New York live op TV kijken: Yousri Belgaroui vs Alex Pereira

GLORY 55 New York live op TV kijken: Yousri Belgaroui vs Alex Pereira

GLORY 55 New York live op TV kijken: Yousri Belgaroui vs Alex Pereira

Niet het hele GLORY 55 event live te bekijken

Wat enigszins een tegenvaller kan zijn voor de trouwe GLORY fan is dat niet het gehele GLORY 55 Toerrnooi uitgezonden wordt. Dit lag wel in de lijn der verwachting na de overname van de uitzendrechten die eerst bij Ziggo lagen en zijn overgenomen door Talpa. Ook wordt het dus niet live uitgezonden op Veronica maar bij SBS6. Men zendt dus niet de Superfight Series live uit, maar alleen de Glory World Series, het hoofdprogramma, dat om 03:30 begint. Niet echt een verbetering tegenover de voormalige programmering van Ziggo helaas.

Glory 55 livestream via internet

Het GLORY 55 kickboksgala kun je ook live via een stream op het internet gaan volgen. Op haar website zendt Veronica GLORY 55 live uit via een livestream. De livestream begint in de nacht van vrijdag 20 juli op zaterdag 21 juli ook om 03:30 uur en loopt dus gelijk met de TV uitzending. Het voorprogramma de Glory Superfight Series wordt wel live online uitgezonden via een livestream op UFC Tv, dit is overigens geen gratis zender en moet men betalen om te kijken.

Verwacht wordt dat de GLORY events in Europa wel live uitgezonden gaan worden op de zaterdagavonden. Of dan wel de gehele events worden uitgezonden is nog onduidelijk.GLORY 55 New York heeft te kampen met een tijdsverschil vandaar de late uitzending en een samenvatting.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws