Germaine de Randamie versus Marion Reneau op UFC Rotterdam Nieuws
Nieuws

Germaine de Randamie versus Marion Reneau op UFC Rotterdam

Germaine de Randamie versus Marion Reneau op UFC Rotterdam

Germaine de Randamie keert terug in de ring tegen Marion Reneau bij UFC Rotterdam!

Germaine de Randamie versus Marion Reneau op UFC Rotterdam

Voormalig Ultimate Fighting Championship (UFC) vrouwen veergewicht kampioen Germaine de Randamie maakt haar terugkeer naar bantamgewicht tegenover Marion Reneau tijdens het aanstaande UFC Fight Night 115 evenement op UFC Fight Pass, gepland voor 2 september 2017 in de Ahoy Rotterdam arena in Nederland.

De Randamie eerder gestript van de kampioen titel

De Randamie (7-3) won de veergewichtstitel van de promotie door een vijfrondige beslissing over Holly Holm bij UFC 208, maar werd daarna van haar titel gestript nadat ze niet tegen Cris Cyborg wilde vechten. Reneau (7-3-1) is het gelukt om consistent te blijven in haar gevechten de Octagon ring. Na het winnen van haar eerste twee gevechten, heeft "The Bruiser" is slechts 1-2-1, eerder tegen Bethe dit jaar gevochten in maart.

Top UFC gevechten

Op 2 september komt De Randamie wederom (voor de zesde maal) in actie in de UFC. Nadat men haar eerder had afgeschreven van de UFC l ijst. Van haar voorgaande gevechten verloor ze er slechts één, wat haar een winnaars record opleverde. Het gevecht tussen De Randamie en Reneau is het co main event in Ahoy. Het hoofdgevecht zal gaan tussen de Nederlander Stefan Struve en de Rus Alexander Volkov, Struve deelde al eerde vandaag een paar foto's van zichzelf in Ahoy met de tekst. My home my game!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws