Fighters Against Cancer Groot Succes! Nieuws
Nieuws

Fighters Against Cancer Groot Succes!

Fighters Against Cancer Groot Succes!

Het Fighters Against Cancer Event wat afgelopen weekend werd gehouden was een groot succes!

Inmiddels is het Fighters Against Cancer evenement niet meer weg te denken, dit in België georganiseerde benefiet gala met een goed doel waar en geld voor inzamelt (dit jaar vzw Tuki, een organisatie die steun biedt aan kinderen met een bedreigende ziekte), was ook dit jaar zeer succesvol. Organisator Bert Vanmechelen kan terug kijken op een zeer geslaagde benefiet, echter is het niet zonder slag of stoot gegaan.

Veranderen van locatie

Zo moest het benefiet gala zich verplaatsen naar de gemeente Landen, dit omdat helaas net als in Nederland de Belgische overheid mee gaat in een hetze tegen verschillende groepen. In dit geval motorclubs. Deze laatste zijn altijd aanwezig op het gala, zonder enig probleem, echter typeert de overheid dit graag als publiek gevaarlijk. Echter met de grote opkomst te zien vonden de bezoekers dit helemaal niet, en is de bemoeienis van de overheid overbodig gebleken.

Bekenden uit de vechtsport

Zowel uit België zelf, maar ook uit Nederland waren er grootheden aanwezig op het gala, onder andere Jan Oosterbaan en Gerard Gordeau, twee absolute toppers. Er was veel te doen en te beleven op dit bovenal gezellige event. Alles wordt mogelijk gemaakt door giften en ruim 100 vrijwilligers werden ingezet om de organisatie van Fighters Against Cancer goed te laten verlopen. Er waren ruim 2.000 bezoekers wat betekent dat het initiatief breed omarmt wordt. De cheque met de opbrengt van het benefiet wordt op 28 oktober overhandigd aan vzw Tuki. Wij complimenteren Bart Vanmechelen met het wederom organiseren van een zeer geslaagde benefiet, en graag tot volgend jaar!

Fighters Against Cancer Groot Succes!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws