EYEVAN DANENBERG LOERT OP PLEK IN TOP 5 WELTERWEIGHT DIVISIE Nieuws
Nieuws

EYEVAN DANENBERG LOERT OP PLEK IN TOP 5 WELTERWEIGHT DIVISIE

EYEVAN DANENBERG LOERT OP PLEK IN TOP 5 WELTERWEIGHT DIVISIE

NA EEN GESLAAGD GLORY49 ROTTERDAM, LOERT EYEVAN DANENBERG OP PLEK IN TOP 5 WELTERWEIGHT DIVISIE

Tijdens GLORY49 Rotterdam versloeg Eyevan Danenberg (Petres Gym| Hoorn) overtuigend de Engelsman Jamie Bates. De zieke Danenberg forceerde tot 3 keer toe een knock down en Jamie Bates kreeg geen enkele kans het gevecht naar zich toe te trekken. Door zijn overtuigende overwinning op Wellington Uega tijdens GLORY41 in Amsterdam wist Danenberg alsnog een plek te bemachtigen op de reeds volle fightcard van GLORY49 Rotterdam. In september won Danenberg, in de tweede ronde, op KO van Uega.

Foto: Glory
Foto: Glory

Vol vertrouwen startte Mr Cool, vrijwel direct na zijn partij, met de voorbereiding voor Ahoy.

Zo’n kleine 10.000 mensen zijn zaterdagavond naar Ahoy gekomen voor GLORY Redemption. Tijdens de Superfights, voorafgaande aan de Maincard, vocht Danenberg tegen Bates. In de eerste ronde voerde hij de opdrachten uit zijn hoek, onder leiding van trainer Clyde Petres, goed uit. Er werd druk gezet en Bates ging neer na een harde stoot op zijn lever. Ondanks de 8 tellen overleefde Bates de eerste ronde. In de tweede ronde ging Danenberg op zoek naar de KO. Door middel van diverse knieën en lichaamsstoten forceerde hij, tot 2 keer toe, 8 tellen in deze ronde.

In de 3e ronde lukte het Danenberg, die al een week ziek was, niet een KO te forceren.

Hij begon moe te worden. Desondanks bleef hij scherp en leading. Hij heeft Bates dan ook geen enkele mogelijkheid gegeven de partij naar zich toe te trekken en won overtuigend. Danenberg is hongerig voor een nieuwe uitdaging bij Glory World Series. Wat deze volgende uitdaging gaat worden is nog niet bekend gemaakt maar Danenberg is hard op weg om zijn plek in de top 5 ranking van de Welterweight divisie op te eisen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws