Ex Bellator vechter Georgi Karakhanyan tekent bij ACB, debuteert tegen Alexey Polpudnikov Nieuws
Nieuws

Ex Bellator vechter Georgi Karakhanyan tekent bij ACB, debuteert tegen Alexey Polpudnikov

Ex Bellator vechter Georgi Karakhanyan tekent bij ACB, debuteert tegen Alexey Polpudnikov

Georgi Karakhanyan heeft getekend bij de Russische ACB organisatie

Bellator heeft naar verluidt de voormalige WSOF-vedergewichtkampioen vorige maand laten gaan. Op woensdagochtend waren er al meldingen via Twitter dat de Rus een multi-fight deal had getekend met de ACB organisatie (Absolute Championship Berkut). Later die dag bevestigde ACB zijn ondertekening. Na het claimen van de WSOF-titel met een derde ronde overwinning op Lance Palmer, verloor Karakhanyan de titel in zijn eerste verdediging van zijn titel tegen Rick Glenn, toen hij de bel voor de derde ronde niet haalde vanwege een gebroken rib.

Ex Bellator vechter Georgi Karakhanyan tekent bij ACB, debuteert tegen Alexey Polpudnikov

Georgi Karakhanyan treft Alexey Polpudnikov tijdens ACB debuut

Na zijn titelverlies op WSOF 10 tekende hij voor een tweede periode bij Bellator, waar hij een record van 4-4 verzamelde over acht optredens. In zijn laatste test verloor hij via een unaniem besluit toen hij Henry Corrales trof op Bellator 192. Een tweet suggereerde dat Karakhanyan op 5 mei in Rusland zijn eerste verschijning onder de ACB vlag zou kunnen maken, in wat het grootste evenement van de ACB organisatie tot nu toe is.

ACB heeft later aangekondigd dat Karakhanyan (28-8-1) inderdaad Alexey Polpudnikov (24-4-1) zal ontmoeten in zijn debuut op ACB 86 op 5 mei in Moskou.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws