Enfusion opent haar kickboks seizoen in Frankrijk Nieuws
Nieuws

Enfusion opent haar kickboks seizoen in Frankrijk

Enfusion opent haar kickboks seizoen in Frankrijk

2018 begint goed voor Enfusion een van de meest snelst groeiende kickboks organisaties

Reeds dit jaar heeft Enfusion laten zien dat zij in staat is om een aantal grote evenementen te organiseren in Nederland en daarbuiten. Een aantal steden werd aangedaan zoals Zwolle, Groningen en Amsterdam om er een paar te noemen, echter werd het buitenland niet overgeslagen en was de finale strijd ook bekend als de Final 8 vorige week de knal afsluiter in Abu Dhabi. Het eerste geplande event heeft als headliner Hicham Gaoui 'The Magician' tegen Ulrik Bokeme op de rol staan.

Enfusion opent haar kickboks seizoen in Frankrijk

Internationale ambities

Dat Enfusion groeit is duidelijk, dat men internationale ambities heeft ook. een batterij aan lokale en internationale sterren wordt aangerukt om het publiek te vermaken. en zelfs de grote Buakaw Banchamek de Muay Thai legende heeft men aan zich weten te binden. Het eerste Enfusion toernooi van 2018 zal plaats vinden in Megeve, Frankrijk. enkele namen die nu al bekend zijn zoals Marvin Monteiro en Regilio van den Ent zijn geen onbekenden voor het Enfusion publiek.

Buakaw Banchamek zijn eerste optreden?

Het zal ons overigens niet verbazen als Buakaw Banchamek zijn eerste partij voor Enfusion vecht in Frankrijk, Buakwaw zijn geplande gevecht met Fabio Pinca wat op 10 december had moeten plaatsvinden is tot nader order uitgesteld tot 2018, een nieuwe datum is nog niet bekend gemaakt. Dit was overigens onder de vlag val All Star Fight 3 Paris gepland. Wij zullen het zien, echter ziet de huidige fight card er zeker ook niet slecht uit.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws