Duut en Brestovac winnen GLORY 45 fight night awards! Nieuws
Nieuws

Duut en Brestovac winnen GLORY 45 fight night awards!

Duut en Brestovac winnen GLORY 45 fight night awards!

Michael Duut en Mladen Brestovac zijn de winnaars van de fight night awards voor Glory 45

Duut en Brestovac winnen GLORY 45 fight night awards!

Beide vechters imponeerde het publiek tijdens Glory 45 in Amsterdam, daar waar Brestovac's binnen 36 seconden de vooraanstaande veteraan Hesdy Gerges via KO uitschakelde en werd uitgeroepen tot de Knockout of the Night, terwijl Duut's ooverwicht door het lichtgewicht toernooi heen hem de Vechter van de Nacht maakte.

Brestovac te snel met zijn befaamde headkick

Brestovac en Gerges vochten in het co hoofdgevecht gevecht met veel publiek wat voor Gerges was gekomen aangezien hij uit Amsterdam komt. Echter was Brestovac te snel met zijn befaamde headkick en schakelde voor een verbaast publiek in een flits Gerges uit, met een trap die zelfs Rico Verhoeven versteld liet staan. Deze KO kwalificeert Brestovac voor 'Knockout of the Year' wanneer 2017 sluit.

Als een wilde stier

Duut leek op zoek om 'Knockout of the Night' te winnen in zijn partij tegen Dragos Zubco. Duut staat bekend om zijn agressie en macht, maar zijn coach Melvin Manhoef heeft een nieuwe terughoudendheid in hem ingebracht en dat werd beloond toen Duut rustig Zubco op KO uitschakelde met een linker hoek.

Extra bonus naast vechters gage

Het lijkt erop dat hij Imad Hadar in de finale zou ontmoetten, maar de jongeling had een pijnlijke hand opgelopen wat later breek een breuk te zijnopgelopen tegen Manny Mancha, waardoor Mancha automatisch opschoof om tegen Duut te vechten. Mancha zag er niet erg naar uit om tegen Duut te gaan vechten. Duut gaf de indruk dat hij als een stier het gevecht in zou gaan en dat is precies wat hij deed, en Mancha uitschakelde. Elke bonusprijs bedraagt ​​$ 5.000 en wordt toegekend aan de winnende vechter's, naast zijn gage voor het gevecht, en eventuele andere contractuele bonusbetalingen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws