Door UFC vechter geklapte fan stelt bizarre eis: 'Dit of rechtszaak' Nieuws
Nieuws

Door UFC vechter geklapte fan stelt bizarre eis: 'Dit of rechtszaak'

Door UFC vechter geklapte fan stelt bizarre eis: 'Dit of rechtszaak'

MMA fan Obed Ardon bezocht afgelopen weekend zijn eerste UFC evenement in Las Vegas. Hij wist tickets te bemachtigen voor het UFC 300: “Pereira vs. Hill” pay-per-view (PPV) evenement op 13 april in de T-Mobile Arena. Laten we zeggen dat het een ervaring is geworden die hij nooit zal vergeten.

Van fan naar hoofdrolspeler

Ardon werd geslagen door de opkomende UFC lichtgewicht vechter Arman Tsarukyan terwijl "Ahalkalakets" op weg was naar de Octagon. Ardon zelf ontkent echter dat hij fysiek werd tijdens hun confrontatie. Hij bekent wel dat hij Tsarukyan "provoceerde".

"Ik wil mijn excuses aanbieden aan Arman voor het provoceren door hem de vogel te tonen. Ik was de hele dag al super enthousiast en het moment overmeesterde me," vertelde Ardon. "Het was mijn eerste keer bij een live UFC evenement en het was absoluut geweldig. Ik ben blij dat het incident niet zo erg was als het had kunnen zijn."

"Ik wil wel duidelijk maken dat ik hem niet naar me toe heb getrokken, geen beledigende woorden heb geroepen of iets dergelijks. Ik heb hem enkel de vogel gegeven, niets meer. Felicitaties aan Arman voor een geweldige prestatie en veel succes tegen wie hij ook mag vechten voor de titel."

Geen rechtszaak, wel tickets

UFC president Dana White verwachtte een rechtszaak na de aanval in de T-Mobile Arena. "Om te reageren op de opmerking van Dana White over een rechtszaak: ik zal niet aanklagen, dat is nooit bij me opgekomen," vervolgde Ardon.

"Mijn eerste gedachte was: ik hoop dat ik er niet word uitgegooid. Bedankt oom Dana dat je ons hebt gezegend met een fantastische 300 card... en kun je mij en mijn vrienden zegenen met tickets voor UFC 303?"

Tickets voor McGregor gevecht als compensatie?

Dat lijkt een kleine prijs om te betalen voor het incident tijdens UFC 300. UFC 303 op 29 juni in Las Vegas wordt headlined door de terugkeer van voormalig UFC kampioen in twee divisies, Conor McGregor. Hij vecht tegen mede "Ultimate Fighter" coach Michael Chandler in het vijf-rondes durende weltergewicht main event.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws