DOE MEE AAN DE UNIEKE “TELL YOUR GYM” ACTIE EN WIN! Nieuws
Nieuws

DOE MEE AAN DE UNIEKE “TELL YOUR GYM” ACTIE EN WIN!

DOE MEE AAN DE UNIEKE “TELL YOUR GYM” ACTIE EN WIN!

Fighting Skillz presenteerd de Back 2 Basic seminar

De focus ligt hierbij op de “Basic Fundamentals”. Een solide basis is belangrijk voor een sporter om zich verder door te kunnen ontwikkelen. ITF Taekwon-do en Boksen vormen de basis voor de training. Maar door jaren ervaring in meerdere vechtsport disciplines zullen er ook andere elementen in voorkomen. Waar je weer je voordeel mee kunt behalen. Het is een inspirerende, leuke, leerzame maar ook een pittige training van 2,5 uur voor zowel leerlingen als leraren.

DOE MEE AAN DE “TELL YOUR GYM” ACTIE EN WIN.

SPELREGELS: Maak je sportschool en medeleerlingen enthousiast voor deelname aan deze leerzame en unieke seminar voor het staand gevecht. Voor het laten deelnamen van jou sportschool met minstens 10 betalende deelnemers mag jij en nog een persoon GRATIS deelnemen aan de seminar. De datum van de seminar mag buiten het einde van de actie plaatsvinden. Aanmeldingen moet geschieden tussen 1 maart en 1 april. Voor degene met de meeste deelnemers maakt kans op een Fighting Skillz T-shirt en starterspakket deze wordt mogelijk gemaakt door buy2fight.com. De winnaars van zowel gratis deelname en de meeste deelnemers worden bekend gemaakt op vechtsportinfo.nl en op onze Facebookpagina.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK: Allereerst moet je je sportschool overtuigen deel te nemen met minstens 10 betalende deelnemers (€ 14,95 p.p.). Meld je aan via Facebook of info@fightingskillz.nl met je naam, adres, naam sportschool en aantal deelnemers. Je zult dan de Back 2 Basic Poster ontvangen waar je na overleg de datum en tijd kan vermelden voor op de sportschool. Hier bestaat nog de kans het deelnemers veld te vergroten. Dan komen wij op de afgesproken datum en tijd om deze leerzame en unieke seminar van 2,5 uur verzorgen.

WAT ZIJN DE VOORDELEN: Naast een GRATIS leerzame en unieke training van 2,5 uur met veel tips & trucs, wordt er middels de actie geen reiskosten berekend. Plus je kunt nog kans maken op een prijzenpakket t.w.v. € 119,-.

*Deze actie loopt van 1 maart tot 1 april 2018. Als bij aankomst minder dan 10 deelnemers (excl. De 2 gratis personen) aanwezig zijn hanteren wij de kosten van € 149.50 euro.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws