Crowdfunding actie gestart voor zieke kickboks legende Branko Cikatic Nieuws
Nieuws

Crowdfunding actie gestart voor zieke kickboks legende Branko Cikatic

Crowdfunding actie gestart voor zieke kickboks legende Branko Cikatic

Crowdfunding actie gestart voor zieke kickboks legende Branko Cikatic

Met het ingezamelde geld krijgt zijn familie een kans om zijn medische toestand te verbeteren en hem mogelijk naar huis te brengen waar hij volledige medische zorg en hulp kan ontvangen.

Branko Cikatic

Branko Cikatić (Split, 3 oktober 1954) is een gepensioneerd Kroatisch-Joegoslavische kickbokser, een legende van de Kroatische vechtsporten en de eerste Kroatische vechter die wereldwijd succes en roem kende. Zijn bijnaam was 'de Kroatische tijger'. Hij was de eerste K-1 World Grand Prix kampioen, een toernooi dat werd gehouden op 30 april 1993 in Japan.

Cikatić verbaasde de martialarts wereld door de bestorming van het 1993 K-1 Grand Prix-toernooi, door alle drie zijn tegenstanders in één avond te verslaan, met inbegrip van Ernesto Hoost in de laatste wedstrijd. Tot op de dag van vandaag is Cikatić de oudste winnaar van de K-1 Grand Prix met 38 jaar en 208 dagen.

Nederland

In Nederland was in zijn toptijd Branco een graag gezien vechter, zo werd hij in 1985 en 1987 European Champion in Thai boxing tijdens toernooien gehouden in Amsterdam. Ondersteunen van de werving actie voor Branco Cikatic kan via deze link klik hier!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws