Cris Cyborg en Amanda Nunes willen vechten maar steggelen over datum Nieuws
Nieuws

Cris Cyborg en Amanda Nunes willen vechten maar steggelen over datum

Cris Cyborg en Amanda Nunes willen vechten maar steggelen over datum

Cyborg wil terug de kooi in en wel tegen Nunes

Voor Cris, zu dit betekenen dat zij eindelijk Nunes in handen zal krijgen, gelijk is een kans om de call-out af te handelen die Amanda aanvankelijk als eerste deed. En nadat twee vorige voorlopige datums die kwamen en gingen, wil Cyborg dus terug in de kooi in. Cris was het laatst in de kooi te zien toen zij Yana Kunitskaya knock-out sloeg op UFC 222 afgelopen maart, gekoppeld aan de leegte achtergelaten door Max Holloway. Wat betreft Nunes, deze verdedigde ze haar 135-pond titel eerder tegen Raquel Pennington op UFC 224 afgelopen mei.

De enige manier om te vechten is tegen elkaar

Een matchup tussen de twee zal die tussen de twee meest dominante vrouwelijke vechters zijn En omdat er op dit moment geen kanshebbers zijn die schreeuwen om een kans tegen een van hen en dat ze geen van beiden om hun riemen hoeven te vechten, is het nu logisch om deze nu te boeken. Echter is er wat verwarring ontstaan over de data want Cris wil bij UFC 228 de ring in, terwijl Nunes aast op december en daar klaarblijkelijk al een contract voor heeft liggen zie haar Instagram post.

Waiting on you. @criscyborg #ufc232 December 29 ? Contrato assinado 29 de dezembro #ufc232

Een bericht gedeeld door Amanda Nunes (@amanda_leoa) op

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws