Conor McGregor betuigt spijt tijdens rechtszitting UFC incident Nieuws
Nieuws

Conor McGregor betuigt spijt tijdens rechtszitting UFC incident

Conor McGregor betuigt spijt tijdens rechtszitting UFC incident

McGregor strak in het pak

De mannen marcheerden het hof binnen in strakke blauwe pakken en passeerden een rij vol met verslaggevers en andere verdachten die op hun verhoren wachtten. Ze stonden op en zeiden tijdens het verschijnen weinig. "Ik heb spijt van mijn acties die me hier vandaag hebben geleid," zei McGregor buiten de rechtbank. "Ik begrijp de ernst van deze kwestie en ik ben hoopvol om het snel opgelost te krijgen."

Conor McGregor betuigt spijt tijdens rechtszitting UFC incident

Aanval vergelding tegen Khabib Nurmagomedov

Uit videomateriaal bleek dat McGregor na een persconferentie voor UFC 223 in april in Barclays Center in New York, een object in een bus vol met UFC vechters slingerde. Hij en een entourage die UFC-president Dana White beschreef als '20 criminelen die vanuit Ierland waren ingevlogen' hebben het evenement verstoord en dat men naar verluidt op zoek was naar vergelding tegen Khabib Nurmagomedov, die in een woordenwisseling betrokken was geweest met McGregor's vriend, Artem Lobov.

De aanval was iets wat gedaan moest worden

Videobeelden toonde ook dat McGregor vuilnisbakken gooide, vechters Michael Chiesa en Ray Borg werden gewond door verbrijzeld glas, en dit dwong hen om zich terug te trekken uit hun geplande gevechten. White zei dat McGregor de aanval rechtvaardigde in een sms uitwisseling net voordat hij zich bij de politie meldde. Volgens White zei hij dat het "gedaan moest worden".

Assistent-officier van justitie Janet Gleeson zei dat de zaak niet is voorgelegd aan een jury om recht te wijzen, wat interesse van alle kanten aangeeft voor het snel oplossen van de zaak. McGregor en Cowley moeten op 26 juli opnieuw voor de rechtbank verschijnen

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws