Carlos Takam nieuwe tegenstander Anthony Joshua Nieuws
Nieuws

Carlos Takam nieuwe tegenstander Anthony Joshua

Carlos Takam nieuwe tegenstander Anthony Joshua

Carlos Takam vervangt Kubrat Pulev om tegen Anthony Joshua in de ring te staan in het Principality Stadium!

Meer dan 70.000 tickets waren al verkocht met een 78.000 full house dat verwacht wordt om het Principality Stadium in Cardiff op zaterdag 28 oktober te vullen. Echter is Pulev wegens een schouder blessure uitgevallen, waardoor de IBF nu de verplichte kandidaat Takam naar voren schuift.

Carlos Takam nieuwe tegenstander Anthony Joshua

Eddie Hearn maakt via Twitter en storm los

Bulgaarse slaker Pulev beschadigde spieren in zijn rechterschouder tijdens een sparringsessie in zijn trainingskamp in Duitsland, en dat is slecht nieuws. Want om een waardige tegenstander voor Joshua te vinden is het te vroeg dag. Vandaar dat de volgende op de lijst Takam is. Echter zijn de fans hier niet blij mee en de reacties op de tweet van boks promotor Eddie Hearn waren dan ook niet van de lucht. Reacties als, nu kan het PPV event er ook wel af (de betaalde TV zender), want Takam is het geld niet waard. Maar ook bokser Amir Khann die het tijd vond om Joshua uit te dagen, echter als antwoord op zijn reactie op Eddie Hear reageerde iemand, stop met dromen Joshua maakt gehakt van je.

Takam een walk through the park voor Joshua

Voor Anthony Joshua wordt de aankomende partij een "Walk through the park" (makkie) volgens velen omdat Carlos Takam niet in de buurt kon van de kwaliteiten van Joshua. Wij zullen het gaan zien en hopelijk voor de fans komt er snel een rematch tussen Pulev en Joshua, want daar komen zij tenslotte voor.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws