Home / Nieuws / Buakaw Banchamek in rematch met Victor Nagbe

Buakaw Banchamek in rematch met Victor Nagbe

Buakaw Banchamek en Victor Nagbe treffen elkaar voor de tweede keer op 21 mei in Hong Kong. Het gevecht is afgelopen weekend via Australian Broadcasting Corporation (ABC Ballarat) onthuld. De aankomende wedstrijd is de tweede ontmoeting tussen Buakaw en Nagde. Het paar trof elkaar voor de eerste keer in 2014, waarbij de Thai in een drie ronde partij won op unaniem besluit in zijn geboortestad Surin.

Buakaw Banchamek wint door knockout van Azize Hlali in de eerste ronde van All Star Fight.

Ongeslagen record verbroken

Buakaw Banchamek leed recentelijk nog een Nederlaag tegen Jonay Risco vorige maand in Abu Dhabi waar hij met een blessure de ring verliet. Daarvoor had hij zeven ongeslagen partijen tegen onder andere Nayanesh Ayman, Sergey Kulyaba en Andrei Kulebin. Victor Nagbe is geboren in Liberia en woont in Australië. Naast Buakaw, zijn CV bevat partijen tegen verschillende andere beroemde Thaise vechters, zoals Yodsanklai Fairtex en Saenchai PK Saenchaimuaythaigym.

Tot op heden is het onduidelijk welke organisatie het verwachte gevecht organiseert. We melden ons met meer informatie zodra deze beschikbaar is.

Bekijk ook

Anthony Joshua ziet Francis Ngannou als mogelijke tegenstander in MMA

Anthony Joshua slaat Alexander Povetkin knock-out en behoudt zwaargewicht titels

Na twee langzamere openingsrondes, vond Joshua zijn ritme in het gevecht. En het was een ...