Home / Boks Nieuws / Brian Douwes in prof boks partij tijdens Fight Time Noordwijkerhout

Brian Douwes in prof boks partij tijdens Fight Time Noordwijkerhout

Ook de tweede partij van het hoofdprogramma van Fight Time voor 17 november is bekend! Naast de kickbokspartij van William Diender tegen Serginio Kanters is de volgende partij een profboks partij in de heavyweight klasse; Brian Douwes van Topteam Beverwijk/Mike’s Gym zal het opnemen over 6 rondes tegen Gino da Fonseca!

Douwes, die geregeld op het hoogste kickboksplatform acteert bij o.a. GLORY is ook geen onbekende in het prof-boks circuit en gaat geen gevecht uit de weg.

Spektakel

Gino is back in business en heeft 4 prof partijen achter zijn naam en is voornemens om internationaal door te breken in de heavyweight klasse. Maar zal tot het zo ver is eerst moeten zien af te rekenen met de top atleet en zeer ervaren Douwes. Kortom; een waar spektakel stuk!

De aankomende weken zal het complete hoofdprogramma bekend worden gemaakt met dus een prof boks partij, 5 A-klasse kickboks partijen, MMA-partij en daarnaast een vol voorprogramma met o.a. lokale helden en Bari vechters. Kaarten zijn al verkrijgbaar via rhjc-promotions.nl en bij de deelnemende sportscholen en uiteraard bij Bari Gym in Lisse.

Brian Douwes in het hoofdprogramma van Fight Time Kickboks event

Bekijk ook

Murat Aygun vs Fabio Kwasi eerste partij tijdens WFL Final 8

Murat Aygun vs Fabio Kwasi eerste partij tijdens WFL Final 8

Vandaag maakte de WFL (World Fighting League) het rooster bekend voor haar Final 8 toernooi. ...