Brabantse kickbokser Aziz J nog steeds vast op verdenking terrorisme   Nieuws
Nieuws

Brabantse kickbokser Aziz J nog steeds vast op verdenking terrorisme  

Brabantse kickbokser Aziz J nog steeds vast op verdenking terrorisme  

Vijf maanden vast

In het artikel verteld Nick Hemmers dat Aziz J een leuke kerel was, en altijd goed om ging met de kinderen in zijn gym. Aziz J die zelf oud-wereldkampioen kickboksen is zit al vijf maanden achter de tralies op verdenking van Jihad-activiteiten.

Hij zou onder andere een aanslag op het Turkse consulaat in Den Haag hebben willen plegen, dit blijkt uit gesprekken opgenomen door de AIVD. Naast Aziz J zitten er nog twee bevriende broers uit Ouden Bosch vast op dezelfde verdenking.

Vroom man

Aziz J leefde een vroom leven als moslim en vertelde zijn collega kickboksers om een goed leven te leiden en was zelf gestopt met drinken blowen. Echter duidt een wietplantage die de politie bij zijn aanhouding in huis vond en waarvan hij ook wordt verdacht eigenaar van te zijn anders aan. Of de wietplantage was bedoelt om jihad activiteiten te ondersteunen is niet bekend gemaakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws