Bokswedstrijd tussen Nederlandse YouTube vloggers, wat vindt u hiervan? Nieuws
Nieuws

Bokswedstrijd tussen Nederlandse YouTube vloggers, wat vindt u hiervan?

Bokswedstrijd tussen Nederlandse YouTube vloggers, wat vindt u hiervan?

Internet sensatie

Wij quoten Spike: "In navolging op de internetsensatie KSI vs. Logan Paul haalt tv-zender Spike de eerste Influencer Battle naar Nederland op het podium van Spike presents: WFL Final 8 op zaterdag 22 september. Voor de allereerste keer wordt er in Nederland een bokswedstrijd gehouden tussen twee grote Nederlandse influencers. Nesim Najih heeft Anouar Vines uitgedaagd om 3 rondes van 1,5 minuut tegen hem te boksen. Wie denk jij dat dit gevecht gaat winnen?

Negatief

De bokswedstrijd tussen KSI en Logan Paul maakte een storm van commentaar los, zo zou het gevecht zakkenvullerij zijn, van tevoren al bekend zijn wie er zou winnen en ga zo maar door. Het gevecht eindigde in een onbeslist, en gelijk werd een rematch aangekondigd. Zowel KSI als Logan Paul verdienden ettelijke miljoenen aan het gevecht. Velen vragen zich dan ook af wat het nog met het echte boksen te maken heeft.

En de WFL?

Nu de WFL een dergelijke bokswedstrijd organiseert zal deze met argusogen worden bekeken door vechtsport minnend Nederland. Wat kan men verwachten? Wordt het een KSI vs Paul Logan verhaal of wordt er serieus gebokst? De WFL staat er om bekend haar eigen koers te varen, en brengt met haar gecombineerde kickboks en MMA fight weekend al enige tijd een uniek concept op de markt, wellicht past deze "Influencer Battle" daar naadloos tussen. Wij gaan het volgen, wat is uw mening serieuze zaak of puur vermaak?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws