Home / Nieuws / Boksinterland in Rotterdam Nederland vs Amerika

Boksinterland in Rotterdam Nederland vs Amerika

Zondag 18 November 2018 is het dan zover! Dan organiseren de Nederlandse Boksbond, stichting Gladiatoren aan de Maas en Rotterdam Topsport voor de 2e keer World Port Boxing in Rotterdam. Na een uiterst succesvolle 1e editie waarin Cuba de tegenstander was, zullen onze Nederlandse toppers het deze keer gaan opnemen tegen Team USA.

Boksinterland in Rotterdam Nederland vs Amerika

Olympisch kampioen

De Amerikanen zullen met een ijzersterke afvaardiging naar Rotterdam komen en aantreden met onder andere de rising star van het mondiale boksen Khalil D. Coe die afgelopen juni tijdens de Chemie Pokal in Halle meervoudig Wereld- en Olympisch kampioen Julio César la Cruz KO sloeg!

Boksinterland

Voor Nederland staan tijdens World Port Boxing onder andere Peter Müllenberg, Enrico Lacruz, en Artjom Kasparian in de ring. De locatie Cruise Terminal Rotterdam zal omgetoverd worden tot de grootste All American Sports Bar van Europa! Met uitzicht op de Maas en de Amerikaanse en Nederlandse toppers in de ring, zijn alle ingrediënten aanwezig voor wederom een onvergetelijke boksinterland.

Bekijk ook

MMA organisatie PFL voegt extra gewichtklasse toe aan haar competitie

MMA organisatie PFL voegt extra gewichtklasse toe aan haar competitie

Het gebeurt niet vaak dat een vechtsport organisatie een gewichtsklasse extra toevoegt. De Professional Fighters ...