Bokser Florian Munteanu gekozen als Ivan Drago’s zoon in Creed II Nieuws
Nieuws

Bokser Florian Munteanu gekozen als Ivan Drago’s zoon in Creed II

Bokser Florian Munteanu gekozen als Ivan Drago’s zoon in Creed II

SuperKombat Brand Ambassadeur Florian Munteanu is gekozen voor de rol van Drago’s zoon in Creed II

Eindelijk is hij dan gekozen de zoon van Ivan Drago in Creed II, het was een hele bevalling want een aantal kandidaten heeft is de revue gepasseerd, zelfs onze eigen Rico Verhoeven heeft auditie gedaan voor de rol, maar heeft het helaas niet gehaald. Op zich wel jammer want naast het feit dat hij best wel geschikt was voor de rol, had het top geweest onze kampioen in de route zien. Maar er is gekozen voor Florian Munteanu die als Brand Ambassadeur voor SuperKombat Actief is.

Bokser Florian Munteanu gekozen als Ivan Drago’s zoon in Creed II

Samen met Jordan en Stallone sluit Munteanu zich ook aan bij Tessa Thompson, die ook zal terugkeren in de film

Waarbij Thompson haar rol als Bianca opnieuw benoemt. Munteanu speelt de zoon van Ivan Drago. Drago, geportretteerd door Dolph Lundgren in "Rocky IV", dit is het personage dat Apollo Creed, Jordan's vader, in een bokswedstrijd vermoordde. Lundgren speelt ook een rol in 'Creed 2'. Steven Caple Jr. zal regisseren vanuit een origineel scenario geschreven door Stallone en Cheo Hodari Coker gebaseerd op personages uit de Rocky-franchise. De film wordt geproduceerd door Irwin Winkler, Charles Winkler, William Chartoff, David Winkler en Kevin King-Templeton. Jordan en Guy Riedel zullen uitvoerend produceren.

De film Creed II gaat 21 november 2018 in premiere

De meest recente 'Creed', geregisseerd door Ryan Coogler, heeft de Rocky-serie volledig vernieuwd, niet alleen een brutowinst van $ 110 miljoen bij de binnenlandse kassa, maar ook Stallone een Oscar-nominatie voor zijn prestaties. "Creed 2" is het acteerdebuut voor de 27-jarige bokser Munteanu.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws