Bob Sapp de kooi in tegen Sumo legende op RIZIN 13 Nieuws
Nieuws

Bob Sapp de kooi in tegen Sumo legende op RIZIN 13

Bob Sapp de kooi in tegen Sumo legende op RIZIN 13

Bob Sapp de kooi in tegen Sumo legende op RIZIN 13

Wraak

"The Great Sandstorm" trainde met Josh Barnett voor zijn MMA-debuut. De twee ontmoetten elkaar in een sumo-wedstrijd een paar maanden geleden. Dit gevecht met Sapp is wat Ōsunaarashi altijd al wilde, omdat hij hoopt Akebono te wreken. Bob Sapp (11-20-1) werd ooit beschouwd als een legitieme kracht in (super) zwaargewicht mixed martial arts en kickboksen. Wat de voormalige universiteitsvoetbalster en NFL'er tekort kwam in techniek, maakte hij met pure kracht goed.

Vandaag de dag, is er van "The Beast" niet veel meer over, en is hij meer bekend voor het aannemen van gevechten puur voor het geld, zonder zelfs maar te proberen om te winnen, of het nu mixed martial arts of kickboksen is. In zijn huidige carrière verloor Sapp 14 keer achter elkaar in MMA.

Akebono

Sapp werd geconfronteerd met een andere sumo ster in zijn eerste (en enige) gevecht bij RIZIN in 2015. Hij vocht tegen Akebono in een Shoot Boxing wedstrijd. Tegen zijn principe in leek Sapp te proberen te winnen. En dat deed hij. Via een technisch besluit in ronde twee na enkele bizarre minuten won hij de partij.

Gezien de richting waarin zijn carrière is gegaan, en blijft gaan, is het eenvoudig om Bob Sapp belachelijk te maken. Maar dit is een man die ooit als een legitieme bedreiging werd beschouwd. Hij houdt twee (T) KO wint op kickboks legende Ernesto Hoost in de K-1 competitie, en op Antonio Rodrigo Nogueira in PRIDE.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws