Home / Nieuws / Bellator trapt WGP Heavyweight halve finales af met Matt Mitrione vs Ryan Bader

Bellator trapt WGP Heavyweight halve finales af met Matt Mitrione vs Ryan Bader

De halve finales van de Bellator Heavyweight World Grand Prix 2018 zullen plaatsvinden op vrijdag 12 oktober in de Mohegan Sun Arena in Uncasville, Connecticut en zal de terugkeer van de opwindende knock-out koning Matt Mitrione (13-5) bevatten. Mitrione die de Bellator-kooi betreedt tegen zwaargewicht kampioen Ryan Bader (25-5), die zijn zoektocht voortzet om een ​​wereldkampioen in twee divisies te worden staat een zware partij te wachten.

Bellator trapt WGP Heavyweight halve finales af met Matt Mitrione vs Ryan Bader

Heavyweight World Grand Prix live uitgezonden

Het evenement zal om 20.00 uur op Paramount Network worden uitgezonden. ET / 8 p.m. CT en stream LIVE op DAZN, terwijl voorlopige kaart zal worden gestreamd op Bellator.com en wereldwijd op de mobiele Bellator-app. Extra partijen worden de komende weken aangekondigd. Bellator: “Mitrione vs. Bader start de halve finales van de 2018 Heavyweight World Grand Prix van Bellator, waar een nieuwe Bellator World Heavyweight Champion zal worden gekroond. Fedor Emelianenko (37-5, 1 NC) staat op een later tijdstip gepland tegen Chael Sonnen (31-15-1).”

Bader een geduchte tegenstander

Matt Mitrione deed afgelopen juni zijn intrede in Bellator’s Heavyweight World Grand Prix, vers komend uit een KO ronde overwinning op Fedor Emelianenko tijdens Bellator NYC. Na een overwinning in zijn eerste ronde match-up met Roy Nelson op Bellator 194, treedt Mitrione naar voren om de altijd gevaarlijke Bader te ontmoeten. Ryan Bader maakt zijn vierde verschijning voor Bellator en de eerste sinds zijn 15-seconden TKO overwinning op “King Mo” Lawal op Bellator 199, die diende als Bader’s eerste ronde tegenstander in de Grand Prix.

Bekijk ook

Anthony Joshua ziet Francis Ngannou als mogelijke tegenstander in MMA

Anthony Joshua slaat Alexander Povetkin knock-out en behoudt zwaargewicht titels

Na twee langzamere openingsrondes, vond Joshua zijn ritme in het gevecht. En het was een ...