Bec Rawlings treft ex bokser tijdens bare knuckle boks debuut Nieuws
Nieuws

Bec Rawlings treft ex bokser tijdens bare knuckle boks debuut

Bec Rawlings treft ex bokser tijdens bare knuckle boks debuut

Tegenstander Bec Rawlings geen hoogstaande bokser

Wij melden al eerder dat MMA en ex UFC vechtster Bec Rawlings de ring zal betreden en nu is er een tegenstander gevonden in de vorm van Alma Garcia die slechts zeven boks wedstrijden op haar naam heeft staan, waarvan zij er maar liefst vijf verloor waarvan allen op knockout. Wel heeft zij twee overwinningen op haar naam staan die zij won op knockout. Garcia vocht haar laatste wedstrijd overins op 10 maart 2017 en is daarna gestopt om als manager te gaan werken.Als je tegenover Bec Rawlings zet die vijftien MMA partijen op haar naam heeft waarvan zeven gewonnen lijkt het een gelijk opgaand record. Echter stond Rwalings zeer recentelijk nog in de kooi tijdens UFC 223 afgelopen april.

Achtman bare knuckle toernooi

Het toernooi wat gehouden wordt bevat ook een zogenaamd achtman toernooi waarvan de volgende vechters al bekend zijn, Eric Prindle, Maurice Jackson, Ricco Rodriguez, Bobby Gunn en Paul Spadafora. Het event is live te volgen via www.bareknuckle.tv, en zal ongetwijfeld een aantal spectaculaire partijen bevatten. Dus voor de hardcore vechtfans een kans om een extreme vorm van boksen te beleven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws