Badr Hari tegen Hesdy Gerges live op TV via Ziggo! Nieuws
Nieuws

Badr Hari tegen Hesdy Gerges live op TV via Ziggo!

Badr Hari tegen Hesdy Gerges live op TV via Ziggo!

Als je Badr Hari tegen Hesdy Gerges live op TV wilt kijken dan kan dat via Ziggo!

Ziggo Sport heeft namelijk de rechten voor deze wedstrijd in Ahoy gekocht net als de overige wedstrijden van GLORY, overigens zend men vaak alleen de hoofdpartijen uit. De undercard wordt niet live uitgezonden, wellicht wel via live stream op internet.

Badr Hari tegen Hesdy Gerges live op TV via Ziggo!

Ziggo kanaal 14 is GRATIS voor alle Ziggo-abonnees

Zaterdag 3 maart kunnen Ziggo abonnees gratis kijken naar Badr Hari tegen Hesdy Gerges, kanaal 14 is het open kanaal er is geen extra abonnement voor nodig. Vanaf 21:00 uur kun je al terecht om naar andere gevechten te kijken op GLORY 51 behalve de undercard. Ziggo Sport Select op kanaal 401 en natuurlijk via de livestream van Ziggo zenden het gevecht ook uit.

Hoe laat begint Badr Hari tegen Hesdy Gerges?

Zoals je in de onderstaande fight card van GLORY kunt zien, begint het hoofdprogramma in Ahoy al om 21.30 uur. Badr Hari tegen Hesdy Gerges is het laatste gevecht, als je gemiddeld neemt dat een gevecht 3 x 3 minuten in beslag neemt, en vergeet de pauzes tussendoor niet, dan kom je als snel uit rond 23:00 uur dat Badr Hari tegen Hesdy Gerges in de ring zal staan. Kun je er niet live bij zijn vergeet dan niet te kijken want dit gevecht wil je echt niet missen!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws