Anthony Joshua vs Alexander Povetkin live kijken op TV en via stream Nieuws
Nieuws

Anthony Joshua vs Alexander Povetkin live kijken op TV en via stream

Anthony Joshua vs Alexander Povetkin live kijken op TV en via stream

Anthony Joshua vs Alexander Povetkin live kijken op TV en via stream

Op welk tv-kanaal is Anthony Joshua vs Alexander Povetkin te zien?

Het gevecht wordt live uitgezonden door onze collega's van RTL 7, de uitzending staat gepland direct na het darten (omstreeks 23:30 uur) maa maar zal eerder kunnen beginnen en wordt live uitgezonden. Het zal ook worden uitgezonden op het streamingplatform DAZN als onderdeel van het Amerikaanse debuut van DAZN. Echter voor de Nederlandse kijkers geldt kijken via RTL 7 dit is geheel gratis.

Wie is Povetkin?

De 38-jarige Povetkin was de WBA-kampioen van 2011 tot 2013 en is nu de verplichte uitdager van de WBA, wat betekent dat Joshua tegen hem moet vechten of zich van zijn titel moet ontdoen. Povetkin versloeg David Price op de Joshua / Joseph Parker undercard in Cardiff en heeft slechts één nederlaag geleden sinds zijn profdebuut in 2005, hij verloor bij unaniem besluit aan Wladimir Klitschko in Moskou in 2013.

Hoe zit het met Deontay Wilder?

Met het vechten tegen Povetkin betekent dat Joshua waarschijnlijk meer vrijheid heeft bij het selecteren van zijn volgende tegenstander waarschijnlijk Deontay Wilder, indien hij wint van Povetkin. Zoals eerder vermeld, Joshua heeft drie van de vier grote wereldtitels - de IBF, WBA en WBO - met Wilder's WBC titel het enige ding tussen hem als onbetwiste zwaargewicht kampioen. De meest recente bokser om die eer te claimen was Lennox Lewis in 2000.

Live kijken over:

[tminus t="22-09-2018 22:30:00" weeks="weken" days="dagen" hours="uren" minutes="min" seconds="sec" style="TIE-fighter"/]

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws