Anthony Joshua tegen Alexander Povetkin: WBA-titel wedstrijd dichtbij Nieuws
Nieuws

Anthony Joshua tegen Alexander Povetkin: WBA-titel wedstrijd dichtbij

Anthony Joshua tegen Alexander Povetkin: WBA-titel wedstrijd dichtbij

Deontay Wilder in februari 2019

Er zou ook een overeenkomst zijn voor een wedstrijd tegen WBC-kampioen Deontay Wilder in februari 2019 in Cardiff's Principality Stadium. Hearn zegt dat een deal met Wilder "de volgende maand" zal zijn voltooid. De promotor van Matchroom Sport zei: "De deal met Povetkin is zo goed als rond, de Wilder-versie is dat niet, maar we praten elke dag met elkaar."

Anthony Joshua tegen Alexander Povetkin: WBA-titel wedstrijd dichtbij

Een gevecht voor alle vier de titles

Joshua is houder van de WBA, WBO en IBF-titels, terwijl Wilder de WBC-titel bezit, Hearn suggereerde dat een gevecht voor alle vier de titles zou kunnen plaatsvinden in oktober of november. Als er echter geen overeenstemming wordt bereikt, wordt die wedstrijd "definitief bepaald" nog vóór de confrontatie in september met Povetkin.

Joshua bepaald waar de wedstrijd plaatsvindt tegen Wilder

Hearn voegde eraan toe: "Wilder begrijpt dat hij moet gaan waar Joshua wil en op het moment dat Joshua het hem zegt:" Wilder moet naar Engeland komen. "Hij weet dat hij daar recht op heeft, maar er zijn veel dingen die moet worden uitgewerkt. "Povetkin versloeg David Price in Cardiff afgelopen maart, de partij vond plaats op de undercard van Joshua's zwaargewicht WBO overwinning op de Nieuw-Zeelandse Joseph Parker.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws