Anthony Joshua staat open voor rematch tegen Wladimir Klitschko Nieuws
Nieuws

Anthony Joshua staat open voor rematch tegen Wladimir Klitschko

Anthony Joshua staat open voor rematch tegen Wladimir Klitschko

Anthony Joshua staat open voor een rematch tegen Wladimir Klitschko in Duitsland na zijn prachtige Wembley-overwinning

Anthony Joshua heeft tegen Wladimir Klitschko gezegd dat hij overal tegen hem zal vechten als hij een rematch wil. Maar hij gelooft dat Klitschko's familie zal proberen om hem om te praten en dat hij opnieuw zal besluiten te vechten. Ook al was de match in Wembley zijn afscheid gevecht.

Anthony Joshua staat open voor rematch tegen Wladimir Klitschko

De Oekraïener zal beslissen of hij Joshua opnieuw wil bevechten en de verenigde WBA, IBF en IBO zwaargewicht kampioen zal hem opwachten waar hij maar wil. Wembley's blockbuster pay-per-view record gaat tot bijna 50 miljoen pond en promotor Eddie Hearn zegt dat de rematch - mogelijk in Duitsland - ook enorm zou zijn.

'Het maakt niet uit waar het is, als het maar is waar ook het meeste geld is,' zei hij.

Geen probleem met Duitsland

Anthony zou het niet erg vinden om naar Duitsland te gaan, weer eens iets anders. Hij zou geen probleem hebben om ergens heen te gaan. De Verenigde Staten, China, het Midden-Oosten, het Prinsdomstadion. We hebben geen probleem om het gevecht te verkopen.

Hij kwam hier, dus we kunnen naar Duitsland gaan. We zullen zeker niet met andere vechters onderhandelingen starten totdat we weten wat Wladimir Klitschko gaat doen.

Joshua, 27, zal opnieuw vechten in oktober of november en is niet zeker of Klitschko zijn tegenstander zal zijn.

"Ik zou het niet erg vinden om tegen hem weer te vechten als hij de rematch wil,' zei hij. 'En ik denk dat hij het wil. Maar we weten allemaal dat de vrouwen de broek aan hebben thuis en ik denk dat zijn team anders zal denken, zeker zijn vrouw".

Klitschko, 41, zegt dat hij zijn toekomst zal overwegen en vertelde Tyson Fury dat hij stevig achter hem zit in de rij om tegen Joshua te vechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws