Anthony Joshua opent Under Armour Flagship Store Amsterdam Nieuws
Nieuws

Anthony Joshua opent Under Armour Flagship Store Amsterdam

Anthony Joshua opent Under Armour Flagship Store Amsterdam

Under Armour opent Europees vlaggenschip in Amsterdam

Under Armour opende vanavond haar deuren in de Kalverstraat in Amsterdam en op wel heel speciale wijze, naast een groot aantal belangstellenden waren ook een aantal medewerkers van Vechtsport Info aanwezig om de opening bij te wonen. Niemand minder dan boks grootheid Anthony Joshua opende op geheel spectaculaire wijze de nieuwe winkel aan de Kalverstraat 16-18 te Amsterdam. De winkel is de ‘meest prominente winkel binnen Europa’ van het sportmerk, eerder was het de plek waar tot 2015 de Supperclub en CoolCat in hetzelfde pand huisden.

Anthony Joshua opent Under Armour Flagship Store Amsterdam

Klanten een ultieme winkelervaring bieden

“Het Brand House focust op alle geavanceerde producten en designs van het merk en is het perfecte voorbeeld van de ambities van Under Armour om klanten een ultieme winkelervaring te bieden,” aldus een eerder persbericht. Het pand telt bijna duizend vierkante meter en zal een interactieve winkelruimte zijn met heren-, dames- en kinderkleding, schoenen en accessoires. Het complete aanbod van Under Armour is in de Amsterdamse winkel te vinden.

De winkel bevindt zich in het drukste winkelgebied van Nederland

“De opening van deze flagship-winkel in Amsterdam is een echte mijlpaal voor Under Armour,” aldus Chris Bate, Managing Director Europa. “Niet alleen is deze winkel gevestigd in dezelfde als ons Europese hoofdkantoor, het Brand House bevindt zich ook in het drukste winkelgebied van Nederland waar het onze klanten een superieure winkelervaring biedt in onze missie om alle sporters beter te laten presteren.” De keuze voor Anthony Joshua is niet verrassend aangezien hij zeer bekend is met het merk

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws