Anthony Joshua onthuld waarom hij niet tegen Tyson Fury zal vechten Nieuws
Nieuws

Anthony Joshua onthuld waarom hij niet tegen Tyson Fury zal vechten

Anthony Joshua onthuld waarom hij niet tegen Tyson Fury zal vechten

Alexander Povetkin

Aanstaande zaterdag 22 september staat Anthony Joshua eerst tegenover Alexander Povetkin. De laatstgenoemde is de verplichte uitdager die door de WBA is aangewezen tegen Joshua de ring in te gaan.

Volgens Anthony Joshua is Tyson Fury nog lang niet klaar om tegen hem de ring in te gaan. Tot nu toe heeft hij gemakkelijke tegenstanders tegenover zich gehad zoals Sefer Seferi en Francesco Pianeta in juni en augustus. Fury won beide partijen maar om tegen een top fitte tegenstander als Joshua de ring in te gaan zou nu niet verstandig zijn.

Anthony Joshua onthuld waarom hij niet tegen Tyson Fury zal vechten

Topfit

“Ik wil tegen hem vechten als hij topfit is zei Joshua over Fury, hij heeft nog te weinig partijen gebokst”. Daarom zou ik nu niet tegen hem willen vechten, omdat ik Fury op zijn best wil hebben, “vertelde de Olympisch goudenmedaillewinnaar aan Sky Sports.

"Weet je, Ik zei: laat hem zijn problemen oplossen, laat hem terugkomen en weer fit worden. Maar als hij denkt dat hij er klaar voor is, is hij er klaar voor. ” Echter zou het niet verstandig zijn.

Mocht hij de confrontatie met Povetkin van aanstaande zaterdag niet winnen, dan verwacht Joshua dat hij de winnaar van Wilder vs Fury tegemoet zal treden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws